БЪЛГАРСКА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ

Имаме отрицателно тъговско салдо от 7 млрд. лв.

По БВП страната изостава от всички държави на Балканите - Турция, Гърция, Румъния и Словения

26 Февруари 2018 11:42

1

принтирай | текст

Снимка: Тема

Добави в Svejo
twitter принтирай изпрати | текст

Енчев

Ето една малка идея, как да намалим това салдо, и започнем връщането на изпросените заеми от чужденците. без обременяване на мизерстващият с 420лв. народ!
Българската прогресивна общественост ПРИЗОВАВАМЕ Световната прогресивна общественост и най-вече братска Русия, към обединение на всички световно-ПРОГРЕСИВНИ сили, заставяйки най-голямият престъпник НАТО и марионетно свързаните с тях Коран-пикльо пачаври да провеждат милитаристичните си учения ИЗКЛЮЧИТЕЛНО в американски води и държавни ГРАНИЦИ, зад-океана а не къдет им скимне на милитаристите!
ТРЯБВА ДA НАЛОЖИМ КОНТРОЛ КАКТО НА ТЪРГОВИЯТА С ОРЪЖИЕ, ТАКА НАЙ-ВЕЧЕ И С ДРЪНКАНЕТО МУ ПО СВЕТА, нетаксувано!!!
Контрола и събиране на глоба / такси за незаконната търговоя с опъжие и дрънкането му по света, ние БЪЛГАРИТЕ СМЕ ГОТОВИ на това с прогресивната международна подкрепа и решение.
Събраните средства ще бъдат разпределяни чрез най-строг международен контрол, пак чрез нас-Българите но, в полза на слаборазвиващи се страин, медицината и срещу природни бедствия.
В противен случай ЧОВЕЧЕСТВОТО няма да може да постигне МИРА и спокойствието си на Планетата.
Пресен пример в момента (17-05-2018) e, отпочнатата умишлена военна провокация на НАТО-краварите и Южна корея, дрънкане на оръжие на границата със Северна Корея. Жестока провокация която може да наруши започанлият МИРЕН процесс на побратимяване на двете братски територии, а от там и Мирът на Планетата!!
С уважение: Енчев / enchev_ip@abv.bg

17 Май 2018 02:11 Харесвам (0) Съобщи за нередност
 
Вашето име:
Коментар:
  CAPTCHA Image