ГЕОПОЛИТИКА

Путин и Радев се срещат на 22 май

Новината бе съобщена официално от прессекретаря на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, отговаряйки на въпрос на журналисти за програмата на Путин за 21-22 май

16 Май 2018 20:10

4

принтирай | текст

Снимка: Тема

Добави в Svejo
twitter принтирай изпрати | текст

Енчев

Българската прогресивна общественост ПРИЗОВАВАМЕ Световната прогресивна общественост и най-вече братска Русия, към обединение на всички световно-ПРОГРЕСИВНИ сили, заставяйки най-голямият престъпник НАТО и марионетно свързаните с тях Коран-пикльо пачаври да провеждат милитаристичните си учения ИЗКЛЮЧИТЕЛНО в американски води и държавни ГРАНИЦИ, зад-океана а не къдет им скимне на милитаристите!
ТРЯБВА ДA НАЛОЖИМ КОНТРОЛ КАКТО НА ТЪРГОВИЯТА С ОРЪЖИЕ, ТАКА НАЙ-ВЕЧЕ И С ДРЪНКАНЕТО МУ ПО СВЕТА, нетаксувано!!!
А контрола и събиране на глоби / таксите за незаконната търговоя с опъжие и дрънкането му по света, ние БЪЛГАРИТЕ СМЕ ГОТОВИ на това с прогресивната международна подкрепа и решение.
В противен случай ЧОВЕЧЕСТВОТО няма да може да постигне МИРА и спокойствието си на Планетата.
Пресен пример в момента (17-05-2018) e, отпочнатата умишлена военна провокация на НАТО-краварите и Южна корея, дрънкане на оръжие на границата със Северна Корея. Жестока провокация която може да наруши започанлият МИРЕН процесс на побратимяване на двете братски територии, а от там и Мирът на Планетата!!
С уважение: Енчев / enchev_ip@abv.bg

17 Май 2018 01:45 Харесвам (0) Съобщи за нередност

Енчев

Дорогой генерал Радев, всем прогрессивным болгары просим вас, официально извиниться Русским собратям за всем саботажам, совершенный нашими правительствами после 1997 года, проигнорировали честью и памятью антифашистами дали своей жизнь для победе над фашизмом, и для Мир на Планете.
Мы также просим Вас подписать мирный договор с братском России и въигнат всеми иностранными, нефте-геноцидными базами и офисами на Корана-писсеров из Родине Дяконым, Ботевым и Вапцаровым.
Желаем вам успехи.
С уважением, Eнчев

16 Май 2018 23:34 Харесвам (0) Съобщи за нередност

Енчев

Уважаеми Ген. Радев, всички прогресивни Българи Ви молим при срещата с товарищ Путин да се извиним официално за саботажите извършени от нашите правителства след 1997 до сега, пренебрегнали паметта на всички дали живота си за победата над фашизма, и Мира на Планетата. Също молим да подпишем мирен договор с Братска Русия и изхвърлим всички чужди, петрол-геноцидни бази и офиси на Коран-пикльовските кравари от Родината на Дякона, Ботева и Вапцарова.
Желаем Ви успех.
С уважение, Енчев

16 Май 2018 23:14 Харесвам (0) Съобщи за нередност

Енчев

ДА ЖИВEE С ВЕЧНА СЛАВАНАБРАТЯ-РУС, ОСВОБОДИТЕЛ!!
СМЪРТ НА КОРАН ПИКЛЬОВЦИТЕ, ФАШИнгтонски НАТО-ТЕРОРИСТИ и марионетните им Коран-пикльо-пачаври!!
Смърт на НАЦИЗМА зараждащ се в Родината на Дякона!!
С н€о-НАЦИСТските си убеждения Пл€внята за пореден път доказва КОРУМПИРАНОСТТА, чуждопоклонската-лакейщина и ЛИЧНИ ИНТ€РЕСИ на ръководството ни, САБОТИРАЙКИ участието на БЪЛГАРИЯ на парада в Москва, послучай 9ти Май 2015 / 70та Годишнина от ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМА И НАЦИСТСКА ГЕРМАНИЯ.
Този Й€врeпейски марионетен ЧУЖДОПОКЛОН€Ц не е наясно че е акредитиран от Народа не да показва личните си н€о-НАЦИСТски убеждения, а да представя НАРОДА КАТО ЦЯЛО ПРЕД СВЕТА!
ВЪН на всички ЧУЖДОПОКЛОНЦИ от родината на ДЯКОНА, БОТЕВА и ВАПЦАРОВА!

Кой ни тласка на война срещу БРАТУШКАТА?
Ето кой, ЧУЖДОПОКЛОННОТО ни виц-ПР€МИ€РСТВО, ВЪОБРАЗЯВАЙКИ СИ Ч€ ръководят някого в Родината на Дякона, кат ЧУЖДОПОКЛОНЦИТ€;
ФАШИнгтон€ца-Дани€л Митов и Брюксел-Н€О-НАЦИСТския полуфабрикат Плевнята, за срам че са Българи, потомци на Дякона!
С уважение: Енчев

16 Май 2018 23:00 Харесвам (0) Съобщи за нередност
 
Вашето име:
Коментар:
  CAPTCHA Image