БЪЛГАРСКА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ

34 000 българи от чужбина на протест са сваляне на Борисов

Демонстрацията е планирана за 16 септември под лозунга "Оставка, съд и смяна на системата", обявиха организаторите

14 Септември 2018 14:01

5

принтирай | текст

Снимка: Тема

Добави в Svejo
twitter принтирай изпрати | текст

Николай Овчаров

Мдам?! Както винаги хората по света са пъстри и у нас! Какво му е лошото на пряката демокрация и как щели да се доведем сами в четвърта Национална катастрофа та чак до кървави революции през 21 век от любящи и ценещи живота хора?!?!!!! Ами по пряк път чред мнозинство демократично да се управлявате е зле, така ли!? И върховенството на закона е много неудобен на анархията. Трябва ли да се върнем в хаосът през каобойски времена? Едно озряло само общество може да си позволи електронно управление от народа. Другите са закрепостени селяни без значение от кой другар. Народът ни сам да си избира как да живее е анархия,а не демокрация, така ли? И 21 век не може да се измисли по-добро самоуправление освен да ви дърпат за носа правителствата Велики чужди сили поставили който и да е било от вас свой васал,а останалите крепостяни му е супер! Не ви ли е есрам от гена който тече и във ваще вени братя българи! Или Кубрат не е мислел доброто на бъдещите внуци на народа си!? 21век у нас не може без корупция и балъци дето я позволяват? И не може за всяка длъжност държавна да няма и заместник и задължително трябва да са директор и заместникдиректор,че и заместващ него на едно и същи географски кординати,че да ги пленят!?! Забравихте ли как никой наш враг не може да се похвали с пленено българско знаме? Това не е ли общ дълг и щафетна игра? Народът ще си заслужава учестта, то и сега си заслужава въздухът който вдишва.

15 Септември 2018 15:59 Харесвам (1) Съобщи за нередност

Иван Михайлов

" всички национални предатели и управляващи мафии от 1989 г. досега.".......

Даааа...понеже преди 89-та не са ни управлявали национални предатели?!

Прозрачни сте... :)

15 Септември 2018 09:37 Харесвам (0) Съобщи за нередност

Българионъ

• Истинската революция се случва СПОНТАННО. Всичко друго е измама. Време е за дни на национален гняв! Първичен, истински, разтърсващ, страшен. А не за платени помии като това шоу, тоя пърформънс, много куул и много ърбън на 16. 09. 2018г.

Лудостта броди в мрака . Хищници винаги е имало и винаги ще има,те търсят хаоса, а понякога го и организират, Ние обаче сме тези, които НЕ ТРЯБВА да позволяваме това.

Дойдохме до заключението, че безкръвния преврат не води до нищо добро.
Една баба дето лееше Куршуми викаше - "Куршумът бабе лекува всичко". И представа се няма, колко е права... Време е не за оставки, време е арести и присъди.
Чили 1973.Стадион Сантяго. Пиночет разчисти всички боклуци. И ние имаме стадиони, нека да ги използваме рационално.
Ако днес не се въоръжим и не използваме силата на Народа, утре лопати ще държим погребвайки България.

https://bglog.net/blog/Balgarionn/site/posts/За-протестите-през---септември---Хора-организатори--служби-и-лица

Българският Национален Интерес е свързан Само с България и с Българите! Дълг и Чест!

Съюз на Родолюбците в България- „Защита на българите"

14 Септември 2018 17:17 Харесвам (2) Съобщи за нередност

Любомир Крантев

Българският народ се състои от 80%роби и 20% други българи.Ако можеха да се самоуплавляват,ня-
маше да са роби и да уни
щожат всичко което са създали до сега пр5ез последните 30 години!
Тези които са избягали в чужбина като плъхове са
истински предатели и нямат никакво право да ни учат отдалече какво да правим!Нека дойдат тук в България за да се борят за по-добър живот!


14 Септември 2018 16:16 Харесвам (2) Съобщи за нередност

Пламен Петров

Това са абсолютни простотии!
Излиза че правителството в 95% от времето трябва да организира референдуми. Няма по лесен път към АНАРХИЯТА И БЕЗВЛАСТИЕТО от този. А какво става, когато няма управление, ще разберете от факта, че основната причина за пробива на Антантата при Добро поле през 1918 г. е пленяването на щаба на армията в Кюстендил от дезертьори, водени от комунистически агитатори. Резултатът - Втора национална катастрофа. Това ли искате бе мили сънародници, избягали от България да търсите по-добър живот там, където други са го извоювали? Елате да живеете в България и тогава ще имате право да протестирате! Иначе е ясно, че едни алчни и непочтени хора, ще получат пари, за да всяват смут и да рушат държавността. Махайте се!!! Нямате право на протест!!!

14 Септември 2018 15:43 Харесвам (7) Съобщи за нередност
 
Вашето име:
Коментар:
  CAPTCHA Image