АДВОКАТ КОНСТАНТИН СИМЕОНОВ:

Което се случва на Цветан Василев ще се случи и на Делян Пеевски

По повод иска за конфискуване на имущество на банкера за 2.2 млрд. адвокатът му каза, че това е „много малко парченце от този пъзел, в който има още 27 лица

18 Март 2016 08:36

2

принтирай | текст

Снимка: Нова ТВ

Добави в Svejo
twitter принтирай изпрати | текст

Бобката

Дано да вземат всичко до последната стотинка на габровския хитрец. Разбира се, че всичко е купено с откраднатите пари от КТБ и затова трябва цялото имущество на Василев и семейството му да бъде конфискувано в полза на държавата.

18 Март 2016 22:15 Харесвам (1) Съобщи за нередност

Viktoria

Това беше единственото изречение от това интервю, с което мога да се съглася. Всичко останало бяха някакви евтини лъжи и прах в очите на хората, за да се замаже положението. Най-интересното ми беше, че не коментира изобщо какъв е произходът на тези 2,2 млрд. лв. Не били всички на Василев. Е и какво, той не може да купи на щеркаси апартамент за над 1 млн. лв. в центъра на София или на жена си къща за незнам си колко милиона в Австиря. Естествено, че парите са взети от КТБ или по-точно източени от там. Ето за това трябва незабавно цялото имъщество да бъде иззето и разпродадено, за да може държавата да си върне парите, които даде за изплащането на гарантираните депозити. Всички имаме право да знаем истината и да видим, че има някакво възмездие срещу Цветан Василев и всичките му платени лакеи като този.

18 Март 2016 16:20 Харесвам (1) Съобщи за нередност
 
Вашето име:
Коментар:
  CAPTCHA Image