1
Един обикновен шофьор може да се нуждае от евакуация на автомобила само в случай на сериозни повреди. Повредите могат да се дължат на определени части или поради попадане на автомобила в катастрофа. Във всеки случай най-добрият начин за преместване на неподвижно превозно средство е с репатрак.

Какви са предимствата, ако използвате услугите на Пътна помощ в София?

Пътна помощ в София на разположение денонощно. Ще получите поддръжка 24 часа в денонощието и всеки ден без ограничения. Добре знаем колко е важно за един шофьор да получи бърза техническа помощ, така че проблемът да бъде разрешен в най-кратки срокове. Вашето обаждане е важно за нашите професионалисти, а ние ще направим всичко възможно клиентът да не чака напразно.

Ще изпратим специален транспорт през нощта, на празник или до отдалечено място в областта. Ние се стремим да предоставим на шофьорите удобни и полезни услуги бързо на пътя при първа заявка. Ние поемаме технически и извършваме евакуационните работи изцяло сами.

Услуги от всякакъв вид. Товарим, транспортираме, диагностицираме, ремонт на място и други на различни превозни средства. При желание услугата се извършва без Ваше участие.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика