1
Електронните спортове са мястото, където играчите се състезават в реално време срещу други лица или отбори на други играчи. Игрите, които попадат под термина електронни спортове, могат да бъдат разделени на няколко различни жанра и стилове, но през повечето време съдържат конкурентни мултиплейър елементи.
Първата стъпка в разработването на игра, която ще се използва в електронните спортове, е да се реши към кой жанр ще принадлежи. Има три основни категории:
аркадни, конзолни, компютърни игри. Аркадата е вид игра, в която няма предизвикателство и единствената цел на играча е да се забавлява колкото е възможно повече. Конзолните игри се играят на игрална машина за един играч със свързани контролери като Xbox или PlayStation 4. Компютърните игри са вид видео игра, която може да се играе през интернет, без да се свързват устройства физически.
Бетуей бг е една от най-големите агенции за залагания на пазара. Те работят с различни електронни спортове, за да предлагат изключителни състезания, както и големи турнири, които привличат значителен брой играчи и зрители.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика