1
Betway, водещият доставчик на онлайн услуги за спортни залагания и игри, пусна Betway mobile с бърз достъп и много функции за българските потребители.

Този нов продукт е наличен във версии за iOS и Android. Компанията предлага пълна гама от продукти на мобилната платформа, включително залагания на живо на спортни събития, казино игри, покер турнири и слотове.

Потребителите вече могат да се насладят на всички предимства на услугата на Betway от своите смартфони.

Betway е добре позната компания за залагания, която предлага залагания на живо и залагания в игра. Те имат мобилно приложение, което е достъпно за устройства с Android и iOS.

Приложението Betway има много функции, някои от които са:

Приложението Betway има много функции, които го правят лесен за използване в движение. Потребителският интерфейс е изчистен, прост и удобен за потребителя. Приложението също така предоставя бърз достъп до всички функции на сайта, така че е лесно да намерите това, от което се нуждаете бързо.

Betway mobile е мобилен сайт за залагания, който е съобразен с нуждите на българските потребители. Той може да бъде достъпен от всяко устройство и има много функции.

Betway mobile е нов продукт, който беше пуснат от Betway с цел нарастваща българска популация от онлайн залагащи. Сайтът може да бъде достъпен от всяко устройство и предоставя всички същите услуги, но с фокус върху удобството за тези, които е по-склонно да използват своите мобилни устройства, отколкото настолни компютри. Продуктът стартира през 2016 г. и вече има ръст на трафика от България, което означава, че е успешно начинание за Betway.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика