1
Гинко Билоба, известно още като Дървото на момината, е една от най-популярните и добре познати лечебни билки в Китай. Използва се от хиляди години за лечение на голямо разнообразие от заболявания, от астма до болестта на Алцхаймер.

Гинко Билоба е популярно лечение за много различни психически и физически състояния. Може да се приема като билкова добавка или лекарство. Гинко Билоба се използва като традиционна китайска медицина повече от 2000 години.

Някои хора използват Гинко Билоба, за да подобрят паметта и умствената си яснота. Други го приемат, защото може да увеличи притока на кръв в областта на главата и шията, като разширява кръвоносните съдове и намалява риска от образуване на кръвни съсиреци в тези области.

Има някои недостатъци, които идват сГинко Билоба е лечебно растение, което се използва в традиционната китайска медицина. Доказано е, че има много предимства, но има и някои недостатъци.

Предимства: Гинко Билоба помага за кръвообращението и умствената яснота. Може също да помогне при Алцхаймер и деменция, както и да подобри запазването на паметта.

Предимства: Ginkgo Biloba се предлага без рецепта и не изисква рецепта от лекар. Освен това няма странични ефекти или взаимодействия с други лекарства.

Недостатъци: Гинко Билоба може да причини главоболие, гадене, повръщане, диария, сърцебиене и дразнене на кожата за тези, които са алергични към ядки или други алергени, които се намират в листата на растението.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика