1
Стайните растения имат благоприятен ефект върху нашето здраве. Те почистват въздуха, намаляват стреса и правят работното място по-приятно.
Трябва да поставим поне по едно растение на човек в офиса, за да имаме здравословна атмосфера. Най-добрият избор биха били растения, които изискват ниска поддръжка - те са перфектни стайни растения за офиси или заети хора, които също искат да се грижат добре за себе си и семействата си.
Растенията са един от най-недооценените начини да подобрите здравето и настроението си. Те могат да ви помогнат да увеличите продуктивността, да намалите стреса и да осигурите естествена среда за вашия офис.
Ако искате да добавите растения към вашето офис пространство, препоръчваме да намерите правилните стайни растения за вашия район. Видът на растението ще зависи от това от какво се нуждае, за да расте здраво, така че си струва да проучите специфичните нужди на растението, преди да купите нещо.
В проучване от Университета на Ексетър, установи, че стайните растения могат значително да подобрят настроението на хората, като намалява чувството на умора или стрес, и да намалят симптомите на астма.
Смята се, че тези растения осигуряват психологически ползи на своите собственици. Предполага се също, че техните естествени химични съединения освобождават кислород и действат като естествен филтър за замърсителите във въздуха.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика