1
1. Слушайте сърцето си: Сърцето ни винаги се опитва да ни каже от какво се нуждаем, но през повечето време просто не слушаме. Това е така, защото сме толкова фокусирани върху нашите мисли и емоции, че забравяме за физическите си нужди.

2. Оставете очакванията: Често поставяме нереалистични очаквания за себе си и за другите и това ни кара да се чувстваме разочаровани, когато нещата не вървят по план.

3. Бъдете благодарни за това, което имате: Ако оценявате това, което имате в живота, тогава това ще ви направи щастливи. Трябва да сте благодарни за всичко, което имате, а не само да се фокусирате върху нещата, които липсват в живота ви.

4. Бъдете позитивни: Положителната перспектива може да ви помогне много в живота и също така може да направи другите хора около вас щастливиПсихологията е научно изследване на човешкия ум и човешкото поведение. Това е сложна област, която изучава как хората мислят, действат и чувстват.

1) Ние сме по-щастливи, когато имаме чувство за контрол над живота си

2) Ние сме по-щастливи, когато се фокусираме върху това, което ни прави щастливи, а не върху това, което ни натъжава или ядосва

3) Ние сме по-щастливи, когато прекарваме време с хора, които ни правят щастливи, отколкото с тези, които не го правят

4) Най-щастливи сме, когато мислим за неща, които са ни се случили в миналото, а не за неща, които може да се случат в бъдеще

5) По-вероятно е да бъдем щастливи, ако очакваме нещо в бъдеще (като ваканция).

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика