1

Електрическите скутери току-що превзеха пазара. Най-добрите електрически скутери са не само бързи, но и удобни. Те имат седалка, която се регулира, така че винаги можете да намерите най-удобната позиция, в която да ги карате.
Способността да се изминават по-големи разстояния с по-бърза скорост с лекота и комфорт е това, което прави електрическите скутери толкова гореща стока.
Според ООН, 66% от световното население сега живее в градски райони, които обикновено са на по-малко от 10 мили една от друга, което прави използването на електрически скутер още по-ценно за хората, живеещи в силно гъсто населени райони като Токио или Ню Йорк Сити.
Електрическите скутери се превръщат в популярна транспортна опция за хора, които искат да намалят въглеродния си отпечатък.
Това е бърз, удобен и екологичен начин за придвижване из града.
Електрическите скутери са най-новата мания, навлязла в градските улици. Тези захранвани с батерии машини предлагат на водачите алтернатива на обществения транспорт, колите и велосипедите. Със средна скорост до 14 мили в час (25 километра в час), тези скутери са по-бързи от ходенето пеша, но по-бавни от карането на велосипед или кола. В повечето случаи те могат да бъдат и по-удобни, защото водачите не трябва да разчитат на краката си за задвижване или да се притесняват да носят предмети със себе си, както биха направили, когато използват обществен транспорт или карат велосипед. Въпреки че електрическите скутери са на пазара едва от около две години, в някои градове в Северна Америка тази скорошна тенденция вече придобива популярност сред пътуващите.


Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика